Lansarea volumelor „Iubire periculoasă”

Lansarea volumelor „Iubire periculoasă”

Prezentare și sesiune de autografe: „Iubire periculoasă” – volumul 1 „Obsesie” și volumul 2 „Cercul vieții”, autor Georgiana Sandu, participă autoarea, Bogdan Hrib, editor.

„Kath începe să dezgroape secretele iubitului ei și asta nu se întâmplă într-un mod plăcut. Harris încearcă să îi ascundă adevărul cât mai mult cu putință, dar dușmanii sunt hotărâți să nu îi dea pace, iar o afacere eșuată a bandei din Seattle o aduce pe iubita lui fix în mijlocul unui război sângeros. Cursele de mașini între adolescenți se transformă peste noapte într-o luptă de stradă pe viață și pe moarte.

Harris Stone e un adolescent orfan, infiltrat prea mult într-o bandă de răufăcători din care nu mai poate ieși – și nu vrea să iasă. Kath îl cunoaște pe adevăratul traficant de arme, șeful lui Harris, iar acesta dezvăluie secrete care o înspăimântă și o fac să își dea seama că nu e suficient de puternică să iubească un asemenea om.

Dragostea pentru el se transformă în condamnarea ei, și fiecare zi devine un dans al morții din care nu mai poate ieși.”

Locație:
Galeriile de Artă ale Municipiului Iași, pasaj Hala Centrală
Participanți:
Georgiana Sandu, Bogdan Hrib