Participanți

George Arion – poet, prozator, eseist, libretist și publicist

George Arion (n. 5 aprilie 1946, Tecuci) este un autor de romane mystery & thriller român, poet, prozator, eseist, libretist și publicist. Membru al Uniunii Scriitorilor din România. În prezent este directorul Publicațiilor Flacăra din România. Președinte al Fundației „Premiile Flacăra”, președinte al Romanian Crime Writers Club.

Sebastian A. Corn – scriitor

Sebastian A. Corn (n. 26 martie 1960, București), pseudonimul literar al lui Florin Chirculescu, este un scriitor de science fiction din România. Florin Chirculescu este chirurg toracic şi scriitor de literatură SF. Primele texte le-a publicat în 1993, în revista JSF.

Livia Iacob – lector universitar

Este lector universitar la Catedra de literatură comparată si estetica a Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi, unde tine cursuri si seminarii de literatura universala si comparata, teoria literaturii si hermeneutica literara.

Georgiana Sandu – scriitor

Georgiana Sandu a început să scrie la 16 ani, pe o platformă online pentru tinerii autori. Pasiunea si reușita în mediul virtual au adus-o la publicarea pe hârtie. În prezent, lucrează ca editor de imagine la o televiziune online și se bucură de succesul romanului ei de debut „Iubire Periculoasă – Obsesie”.

 

Adina Speteanu – scriitor

Adina-Mihaela Speteanu (n. 4 februarie 1994, București) este o scriitoare română de literatură pentru tineret fantasy. Este cunoscută pentru seria Dincolo de moarte al cărei prim volum, Destine pierdute, a apărut în 2013.

Cassian Maria Spiridon – poet, eseist, redactor șef și editor

Cassian Maria Spiridon (n. 9 aprilie 1950, Iași) este un poet, eseist, redactor șef și editor, revoluționar român, organizator și participant la mișcarea revoluționară conspirativă de la Iași, din 14 decembrie 1989. În 2009 a fost ales președinte al USR Iași.

Stelian Țurlea – scriitor, jurnalist

Este membru al Uniunii Scriitorilor din România din 1990. Autor a optsprezece romane, zece cărți de publicistică, nouă cărți pentru copii și două traduceri. A îngrijit șase albume.